Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Październik 11, 2011 (edytowany) Witam. Podepnę się tutaj, bo temat zbliżony. Kupuję domeny .pl dla firmy - jedna z polskimi znakami, druga bez. Znajdę gdzieś taniej odnowienie obu tych domen niż w masternet.pl - 60 zł netto (73,80 brutto) Taniej o 1 grosz domenę .pl (może smieszne, ale jednak) znajdziesz na OVH.pl. Cenę domeny IDN nie mogę znalesć Czytaj uważnie - on za 73,80 brutto ma dwie domeny przedłużone domeny, polską zwykłą i polską ze znakami narodowymi. Ty mu oferujesz przedłużenie JEDNEJ domeny za 70 zeta brutto, a co z drugą ? Brak opłacalności... jakiejkolwiek... Przepraszam za minusa, już zraportowałem. Edytowano Październik 11, 2011 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2011 Taniej o 1 grosz domenę .pl (może smieszne, ale jednak) znajdziesz na OVH.pl. Cenę domeny IDN nie mogę znalesć Poszukaj "com.pl" w tabelce. Rejestracja 6,89, przedłużenie 34,99 netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Październik 11, 2011 Poszukaj "com.pl" w tabelce. Rejestracja 6,89, przedłużenie 34,99 netto. Ale z tego co zrozumiałem to druga ma być IDN .pl a tego nie widzę . Gdy spróbowałem zarejestrować to wyszła taka sama cena jak zwykła .pl bez polskich znaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2011 Mój błąd, masz rację. Za dużo na raz robię i nie spojrzałem dokładnie. OVH chyba w ogóle nie rozróżnia domen IDN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach