Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2011 Witam, poszukuję jakiegoś niewielkiego CMS'a pod stronę z kilkoma zakładkami, typu: Teksty, Newsy, Wywiady itd. Zależy mi na dużej ilości darmowych szablonów. Ma to być mała stronka bez żadnych fajerwerków Fajnie by było gdyby CMS był po polsku. Macie jakieś propozycje? Z góry dzięki. Pozdrawiam, Kolopik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2011 (edytowany) Może to: http://www.cmsmadesimple.org/ Kiedyś było Polskie wsparcie dla tego skryptu, nie wiem czy jeszcze jest. Albo Drupal, bardzo fajny i prosty. Edytowano Sierpień 18, 2011 przez MZone Group (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2011 Może to: http://www.cmsmadesimple.org/ Kiedyś było Polskie wsparcie dla tego skryptu, nie wiem czy jeszcze jest. Albo Drupal, bardzo fajny i prosty. Właśnie testuję Drupala, ale nie wiem czy się na niego decydować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2011 Pod takie coś fajny jest TSI-G CMS z tym że do niego szablony trzeba wykonać samemu. Ale oparty na smartach więce bez żadnego problemu się wdraża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2011 (edytowany) Pod takie coś fajny jest TSI-G CMS z tym że do niego szablony trzeba wykonać samemu. Ale oparty na smartach więce bez żadnego problemu się wdraża Z tego co wiem to wsparcie dla tego skryptu znikło, wraz ze sklepem, w którym był sprzedawany jakieś dwa lata temu... Chyba, że mówimy o innym TSI-G. Aj... Przez przypadek kliknąłem na minusa dla Ciebie. Proszę moderatorów o usunięcie punktów Edytowano Sierpień 18, 2011 przez Dawid Sz. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2011 Właśnie testuję Drupala, ale nie wiem czy się na niego decydować Drupal jest zabójczo prosty i łatwy w obsłudze, myślę że byłby to najlepszy wybór dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2011 Wsparcie może znikło ale skrypt nadal krąży w sieci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2011 Wsparcie może znikło ale skrypt nadal krąży w sieci:) Krąży, ale jakby na to nie patrzeć nielegalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FilipS 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2011 Ja polecam wordpressa. Ogromna ilość darmowych skórek i pluginów dzięki którym bez programowania zrobisz wszystko co tylko przyjdzie Ci do głowy. Obsługa i instalacja jest banalnie prosta, w internecie dużo stron PL ze wsparciem. Jak zdecydujesz się wydać kilka zł na szablon lepszej jakości to polecam themeforest.net można tanio kupić ładne szablony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Wybrałem właśnie Wordpressa, ponieważ do niego znalazłem odpowiedni szablon Może nie jest z byt lekki ze względu na wtyczki, ale jakoś sobie radzę. Nawet ich nie potrzebuję. Pozdrawiam, Kacper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tom3kk Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2011 quick cms, na flatfiles'ach -> http://opensolution.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2011 Ja bym polecił WorsPress albo Joomla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach