ftt000 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2011 Witam Zdaję sobię sprawę iż korzystanie ich nie pomaga a czasem szkodzi Lecz sytuacja wymaga dobrego autosurfa , jak najwięcej odwiedzin z niego UV. Może ktoś korzysta/ł z tego "wynalazku" ? Będę wdzięczny za pomoc. PS: Przejrzałem allegro i chyba wszystkie autosurfy tam prezentowane to jakaś ściema ;/ na stronie podają po 200-1000 osób online a wizityi z alexy są o 90% mniejsze :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2011 wizyty z alexy nie są na bieżąco uaktualniane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2011 gdzies na poczcie mam skrypty wejśc na strone poprzez proxy - jak coś to wal na PW swego czasu korzystałem z : http://allegro.pl/traffic-100000-wejsc-gratisy-statystyki-online-i1772712835.html i bylo chyba coś 85% tego co miało być P.s. Czekamy na Matmaxalez - on tam w tym siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach