Nikolas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2011 Domena z gotową funkcjonującą stroną + 165 subdomen-stron z tekstami! + 40 nowych subdomen! BramyGarazowe.TEL Statystyki odwiedzin BramyGarazowe.tel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2011 Podaj pan cenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikolas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2011 Podaj pan cenę Przepraszam, że link do aukcji nie jest widoczny. Licytacja od 9999 zł W cenę wliczone gratisy, np. domena główna, jak równiez kilka subdomen, katalogowane, opis na aukcji, ale jak trzeba, to mogę całą treść wkleić z aukcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin K 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2011 Ja rozumiem, że w cenę wliczony jest serwer dedykowany do 04.08.2012r. bo ta cena "Licytacja od 9999 zł" jest oderwana od "rzeczywistości". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2011 Ja rozumiem, że w cenę wliczony jest serwer dedykowany do 04.08.2012r. bo ta cena "Licytacja od 9999 zł" jest oderwana od "rzeczywistości". Przecież .tel jest obsługiwana na serwerach registrara i raczej nie ma możliwości chociażby redelegacji na swoje serwery DNS. Chyba, że coś w tej kwestii się zmieniło (?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach