paweels29 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2011 Witam, Mam pytanie do obeznanych w temacie/usługach az.pl mam u nich możliwość rejestracji trzech domen za darmo. czy jeśli złoże u nich zamówienie na przechwycenie domeny, będe mógł ją ''opłacić'' jako rejestracja za 0zł? Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2011 "Opcja" jest platna. I to drozsza niz rejestracja. Wiec raczej nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2011 (Nie mogłem już edytować) Dostałem na maila spam od AZ. "Przechwycenie 2 domen za DARMO!" http://domeny.az.pl/przechwytywanie-domen-zamow.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paweels29 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2011 no tak, tylko u nich w regulaminie pisze że po udanym przechwyceniu domeny, mam 48h na opłacenie domeny, więc sie zastanawiam, ale to raczej niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach