Altego Sp. z o.o. 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2011 Witam Portal altego.net Proszę uprzejmie forumowiczów o możliwie rzetelną wycenę i opinie o projekcie. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2011 Sprecyzuj co mamy oceniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Altego Sp. z o.o. 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2011 1/ siłę tematyki portalu 2/ funkcjonalność 3/ nowatorskość 4/ zainteresowanie ogólnie zbieram informacje w celu rozwoju witryny Sprecyzuj co mamy oceniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2011 (edytowany) 1. 1/10 - dużo portali takich już jest 2. Dogłębnie nie patrzyłem, ale nie oferujecie nic nowego 3. Jw 4. Nieintuicyjny i dość brzydki szablon odstrasza Przykładowo http://demo.getsocial.pl/ jest o niebo lepsze. Edytowano Sierpień 16, 2011 przez xorg (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2011 (edytowany) Nic ciekawego moim zdaniem. Niczym niewyróżniająca się kolejna społecznościowa. W dodatku ten zielony napis na pomarańczowym tle w topie "Poznaj siebie" daje w oczy. Edytowano Sierpień 16, 2011 przez Dawid Sz. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2011 Brzydka szata, czcionki w logu itd nie dobrane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NiskiWujek Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2011 Aj... górna belka do wymiany, za jaskrawe te napisy, to logo też ochydne, za bardzo się błyszczy, ogólnie to w porządku z układem strony ale brakuje tutaj kolorów, wszystko jest siwe i białe. Zrób coś z tym są lepsze kolory pomarańczowy, żółty, niebieski, zieleń, itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2011 Już na sam "START" niczym nie zachwycacie, więc projekt graficzny jest wg mnie zdecydowanie do poprawy/wymiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Altego Sp. z o.o. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 Bardzo dziękuje Wam za wypowiedzi. W samej rzeczy wiem już co mam robić dalej. Pozdrawiam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach