William 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2011 Witam. Chciałbym kupić używanego iPhone'a 3G a najlepiej 3Gs. Niestety mój budżet kończy się na około 550 zł. Jeśli ktoś posiada na sprzedaż jednego z tych modeli iPhone'a w cenie około 550 zł - 600 zł to bardzo bym prosił o kontakt. Cóż jestem młodym fanem Jabłka jednak budżet ograniczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2011 Poczekaj może do września na premierę iPhona 5, wtedy starsze modele powinny stanieć. 3G nie jest zbyt przyszłościowy, iOS 5 nie będzie go wspierał. Stąd też postaraj się upolować lub odłóż jeszcze trochę funduszy co najmniej na 3GS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2011 Jak wcześniejsza odpowiedź, najmniej 3GS, miałem go, ale jednak wolę mieć lapka Czekam do września, może kupię iP 4 jak stanieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2011 aktualnie będe kupował iphona 4 za 700zł, że tak powiem stan bardzo dobry, miałem go w ręku, póki co się czekam na "właściela" gdyż został on przywieziony z Anglii i nie wiadomo czy nie był kradziony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach