is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2011 Jakie horrory z zombie polecacie? Jest ich sporo (RE znam oczywiście), ale jak patrzę w recenzję niektórych, to sporo jest w formie komedii (w sensie, że bardzo głupie i "nierealistyczne" nawet jak na horror ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herblack 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2011 Zombieland - komedia, ale nie jest az taka plytka. Co do realizmu, to szukasz filmow o Zombie, wiec czego Ty wymagasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2011 (edytowany) Zombieland oglądałem. Miałem nadzieję, że wyraziłem się w miarę jasno co do tego realizmu... wiem że horrory z natury są nierealne, po prostu chodzi o to, żeby ten film dało się obejrzeć jakoś bez zażenowania. Np. niekoniecznie musi obowiązywać zasada "im więcej krwi, tym straszniejszy film" Edytowano Sierpień 14, 2011 przez is_wm (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2011 Hmm może Zejście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxtro 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2011 seria Evil Dead ! Hmm może Zejście? Ps. nie zrozumiałem tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2011 Generalnie to wszystko jest idiotyczne, to ostatnio oglądałem "Stake land", samemu bym pewnie wyłączył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach