Mixer 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2011 (edytowany) Wprowadziliśmy nową usługę na kontach shell MyDevil.net - DEVIL. Devil to nasz autorski system zarządzania kontem, dostępny tylko na MyDevil.net. Za jego pomocą można edytować wiele ustawień związanych z naszym kontem. Jest to jeden z najświeższych projektów jaki wdrożyliśmy, więc nie posiada jeszcze wiele opcji, jednak w miarę możliwości rozszerzamy naszego diabełka o kolejne funkcje. [align=center] [/align] Po więcej informacji zapraszamy na nasze wiki. Edytowano Sierpień 13, 2011 przez Mixer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2011 W rootnode podobny system o nazwie szatan działa już ze 3+ lat, także nic nowego nie wymyśliliście niestety ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2011 W rootnode podobny system o nazwie szatan działa już ze 3+ lat, także nic nowego nie wymyśliliście niestety ;-) Chyba nawet sporo więcej. Jak kilka lat temu miałem u nich konto, to były już zalążki szatana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2011 (edytowany) Tja, ja zauważam, że bardzo dużo rzeczy ściągacie prosto z rootnode. szatan -> devil konta shellowe z piekła -> niebiańskie konta shell W sumie nie chce mi się nawet sprawdzać co jeszcze, ale podejrzewam, że coś by się znalazło. Ale to w sumie Wasza sprawa, ja to tylko zaobserwowałem. @Miłosz, ale taki prawdziwy szatan to był ~3 lata wstecz ;-P Edytowano Sierpień 13, 2011 przez theqkash (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2011 @Miłosz, ale taki prawdziwy szatan to był ~3 lata wstecz ;-P To chyba nie za mojej kadencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2011 Tja, ja zauważam, że bardzo dużo rzeczy ściągacie prosto z rootnode. To co? Dzięki temu rośnie konkurencja, i inni mogą zaprezentować lepszą jakość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2011 @samu, nie wiem, odkąd jestem w rootnode jest to hasło o którym wspomniałem. Nie wiem kto był pierwszy a kto nie, nvm. Zresztą możliwe, że się czepiam, ale wygląda to dla mnie jak wygląda ;-) Brakuje mi w każdym razie panelu z realnym gui, komendy komendami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhu 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2011 @ theqkash Gui? Oni oferują konta shell, a nie hostingi www... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2011 @Arhu Ale gdzie mowa, że to ma być "gotowy" panel? Co za problem zrobić interfejs webowy devila czy innego szatana? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach