reci@n 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2011 Witam, czy tylko mi nie działa strona tego rejestratora domen ? W połowie dnia nie powiodła się automatyczna rejestracja, a teraz strona nie odpowiada w ogóle pod żadnym adresem. Czy ktoś coś szczegółowego wie na ten temat ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2011 Może wprowadzają zapowiadane od kilku lat nowe API? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reci@n 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2011 W sumie nie byłoby to głupie, ale stronę mogli zostawić włączoną by ludziska wiedziały co i jak, a tak wszystkie ich strony leża, a domena sama się nie zarejestruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2011 Pierw coś się działo z naskiem, obecnie problem ze wstaniem po upgrade jądra, walczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2011 Może wprowadzają zapowiadane od kilku lat nowe API? na to si nie zanosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2011 na to si nie zanosi Taaaa... zanosi się na to już od dłuuugiego czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2011 Może wprowadzają zapowiadane od kilku lat nowe API? Z informacji jakie otrzymałem jakiś czas temu, to planują to dopiero na koniec roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2011 stawiam flachę, że w tym roku tego nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2011 Grzegorz, to samo mi mowili jak pytalem sie chyba we wrzesniu zeszlego roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nmn 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2011 Widocznie to nie taka prosta sprawa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2011 Oczywiście, że nie jest przy tej skali. A problem potęguje burdel w ich systemie narastający latami. Teraz to jest nielada wyzwanie aby to zmigrować poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2011 Chyba raczej puscic oba systemy rownolegle, nie ma mowy zeby udalo im sie to na hop zmigrowac wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2011 co nie zmienia stopnia trudności. kto grzebał mocniej w HRD ten wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GLOBALDATA 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2011 Zauważyliście że przy tworzeniu kont akceptujemy już nie tylko regulamin NASK i EURid ale także http://www.resellerclub.com ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2011 Tak z ciekawosci. Czy HRD maja jakas konkurencje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2011 dinfo i cos tam co zapomniałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomick 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2011 a więc nowa strona RejestracjiDomen przez chwilę pomyślałem o jakimś szablonie z Sedo. Ale szybko wyprowadziłem siebie z błędu. Nadal cennik ten sam. Niestety cennik nie zmieniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2011 domainmaker - dawno temu jak chciałem poznać ich ofertę (nawet ceny) czy jest konkurencyjna do hrd to kazali wysłać podpisany i opieczętowany formularz co uczyniłem ale odpowiedzi nie otrzymałem więc nie wiem czy są konkurencyjni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2011 Nie są dlatego się tajniaczą (bezsensu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach