nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2011 http://di.com.pl/news/39693,0,Google_przejelo_domene_Gmailpl_po_latach_staran.html Jak obstawiacie ile google mogło dać za domene ? kup za 117 tyś sprzedaj za... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2011 Ja obstawiam, że była to 6 cyfrowa suma liczona w $ Pewnie powyżej 200 000$.Tak czy siak ta hurtownia sanitariów ubiła niezły interes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2011 Dokładnie ja stawiam tak pół bańki w dolarach bo google stwierdził że musi mieć, więc ją ma.. musieli wydać drobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2011 Tylko, ze gmail nie trafil do tej hurtowni. Nie ma to jak piekny i rzetelny artykul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pantheon 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2011 ehhh że ja nie wpadłem na ten pomysł Jedna domena i masz życie całe "wyposażone" - 0 pracy 0 stresu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2011 Mi też wydaję się, że ten artykuł jest mało rzetelny. 1. Po procesie o tą domenę Grupa Młodych Artystów... nie sprzedała domeny od razu 2. Były problemy ze sprzedażą domeny - wiele informacji podawało, że ta hurtownia sanitariów w końcu nie kupiła tego adresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach