Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2011 Jaki adres polecacie pod bloga wraz z portfolio? imie.nazwisko.pl czy może imie.nazwisko.com Oczywiście imie ma być subdomeną, ale chodzi mi głównie o pogrubione fragmenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2011 może 2in1 ? Jak dla mnie jest to obojętne, ale przez ludzi łatwiej zapamiętać nazwisko.pl niż nazwisko.com (zwłaszcza u ludzi którzy używają kompów tylko do fejsa ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2011 Nie no, 2in1 raczej odpada. Fakt, że w PL lepiej brzmi, no ale com ma globalny zasięg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2011 Zależy do jakiej grupy ludzi chcesz dotrzeć (patrząc regionowo - Kraj czy zagranica ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xatoos 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2011 Dokładnie tak jak Kamikadze pisze, jeśli chcesz oferować coś tylko w Polsce to bierz .pl, w innym przypadku .com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2011 A jak oferujesz coś na określonym obszarze to polecam regionalne. Sam taką domeną dysponuję i bardzo sobie chwalę ten pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2011 Zależy do jakiej grupy ludzi chcesz dotrzeć (patrząc regionowo - Kraj czy zagranica ) Raczej blog dot. pozycjonowania, trochę nowinek w branży itd. Na całą Polskę raczej. Czyli mówicie, że .pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2011 PL ładniejsz (wg. mnie) tym bardziej że na polski "rynek" lecz cena przedłużenia 2x większa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati - uti.pl 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2011 Weź sobie .pl i skorzystaj z promocji NASK i niektórych rejestratorów i zarejestruj na 2 lata od razu. Wyjdzie Tobie taniej. Szczerze mówiąc ja bym nie brała .com pod stronę, która w domenie ma imię i nazwisko. Przynajmniej mi brzmieniowo to nie pasuje, ale Twój wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach