www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2011 Megi@ Nie będę dyskutował z Tobą. Ty nie masz zielonego pojęcia o takich sprawach, a już najmniejsze pojęcie masz o tej. Jak chcesz gdybać, to sobie gdybaj o swojej firmie, Mzone zostaw w spokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2011 MZone Group: Ale dawać megi minusów za to, że napisała coś nie po Twojej myśli naprawdę nie musisz (usunąłem go).. Styl jaki zaprezentował klient to jedno. To, że usługa jest tania i nie jest Wasza rolą poprawiać za kogoś skrypty to drugie, ale trzecie i najważniejsze to to, że przed przenosinami wszystko klientowi działało poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2011 Megi@ Nie będę dyskutował z Tobą. Trudno. Ty nie masz zielonego pojęcia o takich sprawach, a już najmniejsze pojęcie masz o tej. O jakich sprawach? Pisałam o tym, co widzę na forum. Jeżeli chcesz oceniać o czym mam pojęcie i miałabym być złośliwa to napisałabym, że ja wiem co to jest "Kohana" Jak chcesz gdybać, to sobie gdybaj o swojej firmie, Mzone zostaw w spokoju. Powtarzam, bo chyba Ci umknęło: krytykuję przede wszystkim podejście innych do krytyki lubianej na forum firmy. Forum czytam na bieżąco, a przez to, że się rzadko udzielam mam mniej emocjonalny stosunek do innych użytkowników i w tym przypadku nie widzę merytorycznego uzasadnienia takich a nie innych komentarzy pod kątem yadue. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka 57 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2011 (edytowany) Megi, w dobrym stylu byłoby, abyś jako firma z branży nie wypowiadała się na temat innej firmy i to w tak krytyczny sposób nie znając sprawy. Zauważ, że żadna firma hostingowa z WHT nie wypowiadała sie w tym temacie, tylko Ty. No chyba, że tak usilnie działasz, aby bezpośrednio przejąć tego klienta do siebie, to nawet wszystko usprawiedliwia. Edytowano Sierpień 6, 2011 przez Majka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2011 Skoro wiesz co to jest kohana, to bardzo fajnie. Teraz już pokaż się mądrej dziewczynka i zajmie się swoją firma. Sent from my HTC Sensation using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2011 Megi, w dobrym stylu byłoby, abyś jako firma z branży nie wypowiadała się na temat innej firmy i to w tak krytyczny sposób nie znając sprawy. @Majka, w dobry stylu jest czytać, że zrozumieniem. Zauważ, że żadna firma hostingowa z WHT nie wypowiadała sie w tym temacie, tylko Ty Zauważ, że się wypowiadały. No chyba, że tak usilnie działasz, aby bezpośrednio przejąć tego klienta do siebie, to nawet wszystko usprawiedliwia. Zauważ, że nie szukam tutaj klientów, na prośbę o ofertę odpowiedziałam chyba tylko raz, gdy klient szukał konta, gdzie będzie mógł uruchomić Haskella. Skoro wiesz co to jest kohana, to bardzo fajnie. Teraz już pokaż się mądrej dziewczynka i zajmie się swoją firma. Lol. Nie wiem dlaczego tak się unosisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2011 (edytowany) Co potrzebuje: - 10gb dysku, - minimum 300gb miesięcznie - bazy danych, domeny - bez limitu - cPanel - Ruby On Rails - opcjonalne, ale miło widziane, - budżet około 300zł, - transfer serwisów od aktualnej firmy, - profesjonalna obsługa - nad tym muszę się rozpisać: * jeżeli po błędzie obsługi technicznej coś nie będzie u mnie działać - firma to poprawia, * jeżeli serwer sypie błędami i ja ci to zgłaszam - sprawdź to, a nie rzucaj oszczerstwami na forum, że się nie znam, * jeżeli pokazuje ci gdzie twoja usługa kuleje - zajmij się tym (teksty w stylu "to nie należy do moich obowiązków" mnie nie interesują), * wymagam także miłej obsługi. Niestety aktualna firma mzhost podwinęła kitę, jak zacząłem zwracać uwagę na temat, że coś nie chodzi u nich na maszynie (z prostego powodu - chciałem by nie mieli ewentualnie problemów z innymi klientami) - zainteresowanych zapraszam do odpowiedniego tematu na tym forum. Mam nadzieję, że jest na tym forum na tyle profesjonalna obsługa, która jest w stanie mi zapewnić "zamieszkanie". http://vihost.pl/ Biznes Server albo TF-15 Polecam Ci vihost, mam tam konto www od poczatku czerwca, a wczesniej mialem vpsa. Pady byly 2, ale szybko naprawione, i w godzinach nocnych, wiec jak dla mnie to to nie problem. BOK bardzo mily, rzadko na czacie sa (szybko odpowiadaja na emaile), no ale Mateusz pomaga nawet jak nie nalezy to do jego obowiazku ;-). Edytowano Sierpień 6, 2011 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2011 A teraz koniec śmiecenia w tym temacie. Kolejny zły moderator zrobił porządek. O bzdurach piszcie sobie dalej tutaj: http://www.webhostingtalk.pl/topic/31787-mzone-vs-mods/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach