ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2011 (edytowany) Szukam jakiegoś graficznego klienta MySQL, tyle żeby był darmowy, znajdę coś takiego? Edytowano Sierpień 4, 2011 przez ToFFiK (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2011 Może mysql workebench? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2011 HeidiSQL - a free MySQL front-end - http://www.heidisql.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2011 Polecam SQLyog - jest wersja darmowa, ale zdecydowanie polecam komercyjną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2011 PhpMyAdmin, uzywam i jest godny polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2011 Miałem workbencha, musiałem użyć kolienta żeby zobaczyć czy można się połaczyć z zewnątrz (a jeszcze wcześniej był pomysł aby na stałe go używać), Teraz mam phpmyadmina, ponieważ naprawiłem połączenia z zewnątrz, a rozlokowane mam wszystko teraz na 2 serwerach (na jednym strona www, php, mysql itp. a na drugim tylko aplikacja która nie może zamulać) i aplikacja nie chciała się połączyć z serwerem nr. 1, jednak już to rozwiązałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2011 Mi bardzo dobrze korzysta się z Navicat - ale on jest płatny Workbench mało userfriendly mi się wydaję... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach