unban 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2011 Witam mam dzisiaj do zaoferowania konto megaupload 1600 dni kończę z uploadem i rozsyłaniem linków po forum tym bardziej że od nie dawna megaupload zakończył płatności na PP (paypal) Takie konto mogę sprzedać za 120 złotych mogę podać linka do licytacji na allegro oraz SS na dowód . Prócz konta mam także skrypty pod serwery cs które samoczynnie resetują serwery gdy one padną mają przestronną stronkę na której jest panel adminowski cena 50 złotych . Mogę iść tak samo na układ wymiany tych rzeczy na jakiś dobry lub średni vps na kilka miesięcy . Propozycje na PW lub GG:10403994 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unban 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2011 Podbijam za konto Megavideo 100 złotych !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unban 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2011 dump Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2011 dump Jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach