FilipS 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2011 Witam, pewnie temat był już poruszany wiele razy ale że jakość usług się ciągle zmienia zadam je jeszcze raz. Jakie różnice są między serwerem w OVH i Kimsufi? Z tego co udało mi się zauważyć to w kimsufi nie ma chyba pomocy handlowej, zastosowania profesjonalnego i nie można kupić niektórych usług. Czy są jakieś różnice w jakości / dostępności serwerów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szwagier 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2011 Kimsufi ma ograniczenia typu : - jeden dysk w serwerze - za dodatkowe IP płacisz 4 zł netto ( już nie ma darmowych w nowej ofercie ) - w przypadku awarii dłuższy czas czekania - rekompensata w przypadku awarii jest mniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FilipS 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2011 A czy może ktoś napisać czy serwery w Kimsufi padają częściej niż w OVH? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2011 A czy może ktoś napisać czy serwery w Kimsufi padają częściej niż w OVH? Zależy na co trafisz.. Jednym pada częściej, jednym rzadziej.. Ja akurat z kimsufi nie mam żadnych problemów. W kimsufi boli brak raida.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2011 Jak chcesz serwer do zabawy to weź kimsufi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NiskiWujek Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 Zgadzam się w 100% pod inne zastosowania ( hosting, serwery gier itp) się kompletnie nie nadaję, tzn. nie wiem jak teraz, ale wcześniej pady serwera były dość częste w dodatku miałem mieć dysk 2TB był 1TB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach