Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2011 (edytowany) Witam. Jaki komunikator polecacie do komórki do korzystania z GG?? Chodzi mi o bezpłatne i proste rozwiązanie. Telefon - SE K800i Póki co znalazłem Inspiro i mobidesk ale jeszcze nie testowałem. Pozdrawiam. Edytowano Sierpień 2, 2011 przez Marek607 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2011 Zobacz na Palringo. Minusem jest brak historii oraz możliwości edycji kontaktów GG. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2011 Inspiro jest bardzo dobre Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2011 Polecam inspiro, na C300 sprawuję się znakomicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2011 Swego czasu korzystałem z gochat (Gochat.pl), koszt to tylko 1.22zł. Według mnie najlepszy odpowiednik gg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach