blid 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2011 Witam, Poszukuję VPS'a pod 3 serwisy o łącznym ruchu ok 100 000 UU/msc. Serwisy oparte o frameworki, zoptymalizowane, większość zawartości jest cache'owana. Udostępniam sporo plików do pobrania, minmalnie potrzebuję ok 500 GB transferu (choć nie pogardzę większą ilością). HDD - ok 15 GB. Minimalna ilość RAMu to 512 MB, obecnie mieszczę się w okolicach 400-450. Bardzo zależy mi na szybkim transferze, więc w grę wchodzą tylko łącza 100 mbit i lepsze. Budżet jaki mogę na to przeznaczyć to maksymalnie 40 PLN / msc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2011 Trochę wątpliwe by coś sensownego znaleźć z tym budżecie. I to łącze to niby ma być gwarantowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blid 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2011 Trochę wątpliwe by coś sensownego znaleźć z tym budżecie. I to łącze to niby ma być gwarantowane? Nie musi być, obecnie mam 10 mbit i mocno to odczuwam a tym bardziej użytkownicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2011 (edytowany) Dołóż 5zł i weź pakiet 3 z www.budgetvps.pl Wybacz, ale przy takim budżecie będzie trudno coś znaleźć, aby chociaż działało dość przyzwoicie. Edytowano Sierpień 2, 2011 przez Aimer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edwarpan 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2011 http://vihost.pl/serwery-vps.php VPS2 ? Z tego co wiem, łącze w vihoście zachwalają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2011 Pamiętaj, że Vihost podaje ceny netto, dolicz do nich 23%. Chyba, że nie ma to znaczenia(np. wrzucasz w koszty). Pamiętaj, że Vihost podaje ceny netto, dolicz do nich 23%. Chyba, że nie ma to znaczenia(np. wrzucasz w koszty). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2011 Zerknij na naszą ofertę http://www.freecast.pl/oferta-freecast-vps.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2011 Alvotech.de, tam będziesz miał to wszystko za mniej niż 4 ojro miesięcznie, sęk w tym, że musisz zapłacić za pół roku z góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiberhead 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2011 Witam, Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą VDS Professional. Zestawienie VPS Professional Prędkość procesora przyznana: 2,4 GHZ RAM (gwarantowany): 512 MB Pamięć SWAP: 1024 MB Przestrzeń dyskowa: 30 GB Miesieczny transfer ruchu: 1000 GB Łącze serwera: 100 mbps Lokalizacja: Niemcy Wirtualizacja: Xen Ilość IP: 1 Koszt miesięczny: 40 zł brutto http://www.fiberhead.pl support@fiberhead.com Z poważaniem Albert Horyza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qckq 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2011 (edytowany) Witam, Poszukuję VPS'a pod 3 serwisy o łącznym ruchu ok 100 000 UU/msc. Serwisy oparte o frameworki, zoptymalizowane, większość zawartości jest cache'owana. Udostępniam sporo plików do pobrania, minmalnie potrzebuję ok 500 GB transferu (choć nie pogardzę większą ilością). HDD - ok 15 GB. Minimalna ilość RAMu to 512 MB, obecnie mieszczę się w okolicach 400-450. Bardzo zależy mi na szybkim transferze, więc w grę wchodzą tylko łącza 100 mbit i lepsze. Budżet jaki mogę na to przeznaczyć to maksymalnie 40 PLN / msc. Mogę zaproponować Ci dobry VPS od zagranicznej firmy. Lokalizacja - USA. Obecnie jest tam mała wyprzedaż, cena b.niska - jakość nie mam zastrzeżen. Mam też tam kilka stron, ładnie chodza. Edytowano Sierpień 2, 2011 przez qckq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2011 Zapraszam do naszej oferty. http://mzone-net.eu/index.php?d=vps VPS40H za 50 złotych na miesiąc. Wprawdzie tyćkę więcej niż napisałeś, ale łącze masz 100/100 (nie gwarantowane), w tej chwili średnio wykorzystywane w 20%-30% na wszystkich serwerach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach