Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2011 Wszedłem dziś z ciekawości http://www.hosting-rch.com/wlamanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2011 Niezle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2011 WŁAMANIE !! Dzisiaj doświadczyliśmy wiele nienawiści i tego jak można innym ludziom wyrządzić szkody. I to w imię czego… konkurencji… W dniu dzisiejszym został dokonany włam do naszego serwera. Atak był wymierzony w naszą stronę internetową. Rozumiemy, jak możemy być znienawidzeni i tym samym być niebezpieczni, że do tego stopnia ktoś się posunął by zniszczyć czyjąś własność. Walka z włamaniami to walka z wiatrakami. Dla tego zastanawiamy się jakim trzeba być człowiekiem , żeby niszczyć drugiemu to co stworzył. Publikujemy tą informacje dla tego, że taka sytuacja może każdego spotkać, bez względu na czas i miejsce. Owoc pracy jaki pozostawił po sobie. [*] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2011 ahaahahaaahahahaa to mnie rozwaliło. ta nasza polszczyzna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2011 (edytowany) Aż nie mogę się powstrzymać, żeby nie napisać, że "łączymy się w bulu i nadzieji." A tak w ogóle to wygląda to jak wpis na prywatnym blogu gimnazjalisty. Profesjonalna firma poprawiła by błędy, załatała dziury i poinformowała tylko o podjętych działaniach, jednocześnie przepraszając użytkowników za niedogodności. Jak dla mnie totalna porażka ze strony technicznej i marketingowej. Edytowano Sierpień 8, 2011 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2011 Ciekawostka -> http://gamehostingtalk.pl/anonymous-chce-zniszczyc-facebooka-t-7207.html#pid56120 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2011 No przecież to jest bardziej żenujące od żenady + robienie z siebie imbecyla gratis... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2011 Ten włamywacz to też ortografii nie zna Ten screen i news to porażka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statys 39 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2011 Ciekawa informacja na stronie głównej... Włamanie Witam. Przepraszam bardzo ze brak strony i tego że nie macie Państwo stron internetowych. Przyczyną jest atak osoby, która myśli że bycie hakerem to bez karne niszczenie czyjejś własności. Poprzednio uderzono w naszą firmowa stronę, obecnie uderzył też i w Państwa własność. Jesteśmy w trakcie odbudowy danych jak i też zmian. Przepraszamy za zaistniałą sytuacje. Oj coś pecha mają ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2011 Heh... Druga taka wpadka w przeciągu kilku dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berix 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2011 hack miall racje ze to "h####y hosting" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2011 Raczej admini tegoż skoro nie potrafią sobie z takim czymś poradzić. Dupa a nie admin, taka prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2011 Po co karmicie trolla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach