Puzzel 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Witam, Chcialbym uruchomic na swoim serwerze darmowe uslugi umozliwiajace w miare anonimowe korzystanie z zasobow internetu: relay sieci tor, mail, itp. I nasuwa mi sie pytanie czy jestem prawnie zobowiazany do trzymania logow polaczen moich uzytkownikowi innych danym umozliwiajacych identyfikacje ich? Pozdrawiam, Puzzel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Jesli ktos narozrabia to ty bekniesz i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puzzel 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 No wlasnie o to chodzi zebym ja nie mial problemow i zebym mogl uruchomic uslugi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Najpierw uzbieraj minimum kilkadziesiąt tysięcy na dobrego prawnika, później się zajmij taką zabawą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puzzel 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Najpierw uzbieraj minimum kilkadziesiąt tysięcy na dobrego prawnika, później się zajmij taką zabawą. No nie pocieszyles mnie myslalem ze da to sie w jakis prosty sposob rozwiazac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 No nie pocieszyles mnie myslalem ze da to sie w jakis prosty sposob rozwiazac. Da się jeśli odpalisz serwer w Chinach lub Korei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Czyli , że jak... Kupuje się serwer w Chinach i można sprzedawać hosting bez DC legalnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Serwer bez DC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2011 A może chodzi Ci o darmowy hosting typu cba.pl? Generalnie są od tego jakieś regulaminy, w których określone są pewne zasady. No ale tak jak kontrolować strony zawierające jakieś tam treści. Na pewno są od tego jakieś filtry, darmowe lub płatne. W przypadku usług, które wymieniłeś to raczej marne szanse na powodzenie, bo gdy zaczną się problemy to albo zwiniesz interes albo będziesz szykował kilkanaście ton bilonu według zaleceń d.v Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach