HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Witam, Na wstępie chcę zaznaczyć, że podobne tematy w sieci już przeglądałem. Serwer będzie wykorzystywany pod hosting małej strony www z php i mysql, a także pod irssi i ekg. Teraz mam pytanie, który z systemów podanych w tytule będzie lepszy pod to rozwiązanie? Wiem, że dużo zależy od umiejętności osoby zajmującej się tym. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KonradKraiński 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Według mnie FREEBSD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Jakieś argumenty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KonradKraiński 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Wydajny i niezawodny no i dużo obciążonych stron z niego korzysta, i puki co działają, np: Apache albo Netcraft. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
que_pasa 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2011 Wybierz ten system, który znasz lepiej. Ja używam FreeBSD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach