wicked 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Witam, Poszukuje VPN z polskim adresem IP. Wiem, że w Polsce raczej firmy tego nie oferują, raczej jest instalowane jakieś oprogramowanie (OpenVPN?) na serwerze VPS. Proszę o składanie ofert. Chciałbym jednak, aby to firma zainstalowała na moim VPS co potrzeba, skonfigurowała (mogę dopłacić), a ja żebym mógł po zakupie używać VPS'a jako VPN. Dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Zobacz budgetvps.pl za opłatą (zapewne 50zł) skonfigurują daną usługę. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2011 Mogę postawić VPN na serverze po openvpn czy też ipsqc. jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 @samu - a same serwery VPN da radę? Mały traffic, bardziej chodzi o zmianę IP i szyfrowanie. Nawet pptp wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 napisz do mnie to udostępnię CI u siebie VPN w polskiej lokalizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach