Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2011 Witajcie Załóżmy, że posiadam kilka atrakcyjnych domen. Czy lepiej wystawić je na sprzedaż na allegro, czy na specjalnych portalach - np. gido.pl? Gdzie uważacie, że domenę można sprzedać szybciej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Ja sprzedaję przez Allegro i AfterMarket. Niestety tylko przez allegro udało mi się jakieś sprzedać, choć wierzyłem bardziej w AM.\ Z tego co zaobserwowałem najwięcej transakcji dochodzi w aftermarket/dropped. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Do tego co napisał Kolopik dołącz jeszcze premium.pl i giełdę na az.pl (szału nie ma, ale warto obserwować). Poza tym wystawiająć domenę na giełdzie aftermarket.pl, pojawia się ona w ofertach sklepu aftermarket na allegro.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KonradKraiński 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Według mnie Allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheArt 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Wartościowej domeny nawet nie trzeba wystawiać, klient sam przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2011 Czyli jednak allegro dominuje. Fakt, ma spory ruch i promując aukcję można naprawdę sprzedać. Wracając jeszcze do dropped.pl , rzeczywiście ma potencjał. Można i tam sprzedać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzemysławTV 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2011 Witam, Serwis allegro teoretycznie ma większy ruch, ale nie oznacza to, że koniecznie w dziedzinie domen. Osobiście polecam AfterMarket. Na tej stronie możemy spotkać wiele inwestorów, którzy mają sporą gotówkę. Wystarczy odwiedzin zakładkę 'Ostatnio sprzedane'; przekonasz się wtedy za jakie ceny 'schodzą' (przeważnie) zwykłe domeny. Oczywiście firma AfterMarket zabiera odpowiedni procent ze sprzedaży, wystawienia aukcji itp. Pamiętaj : - Domenę możesz wystawić na aukcje w różnych portalach. - Możesz utworzyć swój prywatny katalog z domenami, które masz na sprzedaż i z linkami, które odnoszą się do poszczególnych portali na których masz wystawione swoje aukcje. Regards, PrzemysławTV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2011 @PrzemysławTV Wygrałeś złotą łopatę, za te stare znalezisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2011 co się nie robi aby nabić trochę postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach