Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2011 Chciałbym poznać opinie nt. SprintDataCenter.pl / . Czy wogóle takowe istnieją, zamierzam się tam przenieść z umową na 3 lata . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2012 Testowałem już jako klient nie indywidualny ;] Serwer dobrze się sprawował, pingi na dobrych poziomach. W serwerze nowe dyski WD. Dodatkowo ucieszył mnie fakt łącza- serwer był wpięty portem 1000mbps i też w świat takimi prędkościami wychodził ruch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 (Regulamin to w ogóle mówi o 99,90% co na DC jest dosyć niskie ) Też jestem ciekaw jak to u nich wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireHost.pl&e-Cast.pl 11 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Jak dotychczas nie stwierdziliśmy żadnych problemów. Coś więcej napiszę za kilka miesięcy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaTyyy 2 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2013 To może ja się wypowiem, jeśli chodzi o support to chyba mają najlepszy z jakiego korzystałem, nie wiedząc jak zainstalować debiana u nich(pierwszy raz miałem styczność z IPMI) w ciągu 15-30 min uzyskiwałem zadowalające mnie odpowiedzi. Co do tych okienek, to póki co nie miałem z nimi styczności. Maszyny są znakomite, wszystko chodzi świetnie. Nic dodać nic ująć POLECAM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raxon 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2013 Najlepszy polski DC jaki do tej pory spotkałem, przygotowali ofertę mi indywidualną ofertę dopasowaną do moich potrzeb z czego jestem bardzo zadowolony, a co do supportu zawsze chętni pomóc a gdy potrzeba to i telefonicznie można wszystko uzgodnić, nawet po wygaśnięciu okresu wynajmu maszyny specjalnie dzwonią z pytaniem czy jest to nasze działanie czy brak wpłaty wynika z innych czynników zewnętrznych. A więc 100% polecam.! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2013 Również mogę potwierdzić, że jest to bardzo dobra firma. Rewelacyjny kontakt z handlowcem, dział techniczny również działa bardzo sprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach