ftt000 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2011 Witam Wiele razy udzielono mi tu cennych wskazówek więc mam nadzieję iż teraz ktoś pomoże Opiszę jakiego skryptu szukam: Na forum wykupuję miejsca na mój baner , który prowadzi do mojej strony , chciałbym wiedziec ile kliknięc jest w baner czyli jaki ruch będę dostawał z tamtego forum. Każde ciekawe rozwiązanie wezmę pod uwagę Dzięki za pomoc , Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TabNet 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2011 Witam. Jeśli chcesz coś autorskiego, zapraszam na PW - opisz, jakie statystyki dokładnie Cię interesują - chętnie pomogę. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2011 Jak coś mega rozbudowanego chcesz, to tylko OpenX http://www.openx.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elektronik 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2011 Najprościej podepnij to pod Google Analytics i otaguj sobie linki, tak aby były widoczne w statystykach w odpowiedni sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach