Gość AceDude Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 (edytowany) Akcja ewakuacja z mZone, albo nie doczytałem regulaminu, albo mają dziwne podejście do klienta ("Zmiana pakietu musi nastąpić co najmniej na 7 dni, przed kolejnym terminem wpłaty."). Tak czy siak, wymagania minimalne: 1gb miejsca 256mb ram 150gb transferu 500mhz proc lokalizacja Niemcy BARDZO zależy mi na stabilności, braku packet lossu, stałym pingu - czyli serwer głosowy ma działać po prostu jak najlepiej. Myślałem o namniejszym pakiecie na alvotech.de. Dobry wybór? Co innego mi polecicie? EDIT: Znowu nie udało mi się znaleźć przycisku "zgadzam się na otrzymywanie ofert od firm". Usability leżyyyy! A, no więc zgadzam się na otrzymywanie ofert od firm. Edytowano Lipiec 28, 2011 przez AceDude (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Akcja ewakuacja z mZone, albo nie doczytałem regulaminu, albo mają dziwne podejście do klienta ("Zmiana pakietu musi nastąpić co najmniej na 7 dni, przed kolejnym terminem wpłaty."). Wedlug mnie to dobrze, potem trzeba sie bawic w obliczanie ile klient musi doplacic jezli zmienia na wyzszy pakiet, lub ile firma ma oddac jezeli na nizszy itp. Co do serwera, to polecam Vihost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Akcja ewakuacja z mZone, albo nie doczytałem regulaminu, albo mają dziwne podejście do klienta ("Zmiana pakietu musi nastąpić co najmniej na 7 dni, przed kolejnym terminem wpłaty."). Tak dlatego, że system już wygenerował już Twój rachunek. Nie możesz sobie zmienić pakietu z dnia na dzień. Wystarczy 8 dni przed upływem terminu płatności. Rachunek jest generowany na 7 dni przed terminem. Przykro mi, że to takie utrudnienie, ale obsługujemy bardzo dużo klientów, więc musimy trzymać się jakiś zasad. Ty zgłosiłeś zmianę pakietu wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 (edytowany) @Matmaxalez - dzięki Edit: kurde, puściłem im pinga na ip testowe, są straty + ping 70% większy niż w MZone. @Irek - nie mam pretensji, z jakości usług jestem bardzo zadowolony - szczególnie z uptime'u. Usługi będę jak najbardziej polecał. Edytowano Lipiec 28, 2011 przez AceDude (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 @Matmaxalez - dzięki @Irek - nie mam pretensji, z jakości usług jestem bardzo zadowolony - szczególnie z uptime'u. Usługi będę jak najbardziej polecał. Zaraz będziesz miał zmienione, nie jest to żaden problem. Nie chciałbym tylko, aby kilkuset/kilkatysięcy klientów naraz chciało zmieniać pakiety. Za kilka minut będzie gotowe. edit: zmienione, jak coś jest nie tak to zapraszam na helpdesk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Cóż, mam głupi uśmiech na gębie. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach