Nemek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Witam, nigdy nie miałem domeny i nie wiem dokładnie jak zrobic aby ukryć w twojastrona.xaa.pl xaa . Gdy udało mi się ukryć xaa to nie było widać w pasku adresu np. http://www.webhostingtalk.pl/index.php?app=forums&module=post§ion=post&do=new_post&f=10 . Pomoże ktoś ? Jeśli zły dział proszę o przeniesienie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 (edytowany) Ustaw dnsy na xaa'owskie, lub zrob przekierowanie poprzez ramke Edytowano Lipiec 28, 2011 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Mógłbym prosić o wyjaśnienie jak to zrobić ? Tzn. np. jak zdobyć te dns Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2011 Mógłbym prosić o wyjaśnienie jak to zrobić ? Tzn. np. jak zdobyć te dns Otrzymując serwer dostajesz adresy DNS, które należy potem "połączyć" z daną domeną. W az.pl masz panel po lewej stronie i tam wpisujesz te DNS. Nie pamiętam dokładniej nazwy sekcji, ale szukaj w związanej z serwerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach