koncio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Witam Mam do sprzedania 2 kupony o wartości po 200zł każdy które można wykorzystać do obniżenia kosztów instalacji nowego servera w OVH Cena za jeden kupon to 50zł , czyli oszczędzacie 150zł przy instalacji nowej maszyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Jest problem, w OVH już nie ma opłat instalacyjnych. A dla HG to chyba nie działało, choć nie jestem pewien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Jest problem, w OVH już nie ma opłat instalacyjnych. A dla HG to chyba nie działało, choć nie jestem pewien. Ale to jest chyba promocja, a promocje maja to do siebie, ze sa ograniczone czasowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Promocja jest czasowa, na HG nie działa. Problem w tym, że nie ma jak tego obecnie sprawdzić, wiec kupuje się kota w worku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puzzel 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Oplat instalacyjnych nie ma juz w kimsufi ale w normalnym ovh sa nadal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Oplat instalacyjnych nie ma juz w kimsufi ale w normalnym ovh sa nadal. Od kiedy niby? Jest tylko płatna instalacja za serwery HG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 W UK podstawowe wersje serwerów HG nie mają opłaty instalacyjnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach