AlexG 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2006 Witam! Gdzie, w którym katalogu powinno się umieścić INDEX.HTM ? W głównym, czy cgi-bin htdocs ? Wgrałęm do wszystkich 3 i moja stronka się nie ukazuje Przepraszam za tak lamerskie pytanie Dziękuje ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adx 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2006 Dlaczego .htm a nie .html? DOS minął już ładnych 5 lat temu ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlexG 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2006 Mam html, Index się wyświetlił,... ale nie wyświetla mi grafik (są w podkatalogu /PICS). I nie wiem w czym problem... Wysłany Pon Sty 09, 2006 1:42 am: Tak, HTML ! Jednak katalog htdocs (zapomniałem o tym, dawno nie bawiłem się w ładowanie strony na serwer). Dziękuje za Pomoc ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2006 nie wiem, czy już rozwiązałeś problem tych grafik, ale sprawdź po prostu linki w index.html, czy są poprawne (a nie np. do plików na dysku) no i używaj raczej małych liter pozdro i pochwal się stronką w Piaskownicy, jak jest czym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlexG 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2006 Z grafiką to się okazał problem serwera (PowWeb.com) - część grafik się wczytywała (po naciśnieciu Reload), a część nie ( więc ścieżka do plikó jest OK ), ale jest kupa innych problemów z PowWeb.com i uciekam od nich ( opisze problem za chwile w innym wątku ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach