TomaszG 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2011 Witam, Właśnie dziś mnie trafiło ponad 2500 chętnych którzy chcieli obejrzeć transmisję z wodowania statku. Czy istnieje taka oferta, gdzie dziś nie mam nic do pokazania to starczy mi łącze 100mbits, jutro pokazuje siatkówkę plażową z gorącymi studentkami to będę potrzebował 2x1Gbits, a jak pokaże drift to i 3x1Gbits. Jednym słowem chcę płacić za przesłany każdy bajt z maksymalną szybkością. Ruch mogę rozdzielić na kilka serwerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2011 Jaki budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomaszG 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2011 Jaki budżet? A budżet musi to wytrzymać - i jeszcze musi zostać dla mnie. - budżet zależy od klienta to on zamawia liczbę slotów. I dlatego właśnie oczekuje jakiś propozycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2011 Może jakiś kimsufi.pl/ovh.pl z Polskiej lokalizacji może być ciężko jeżeli chodzi o niską cenę i duże łącze / transfer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2011 Może to ? http://www.webhostingtalk.pl/topic/31539-promocyjna-oferta-serwerow-swiftway/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomaszG 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Chodzi głównie o elastyczność a nie o cenę, nie chcę płacić za coś z czego nie korzystam. Czyli chętnie zapłacę do 20 zł za 1TB przesłanych danych. Mogę zgodzić się na zapłatę za serwer lub serwery trochę więcej ale chcę za to niskiego abo z małym limitem i dodatkowymi opłatami za transfer. Bo klient może zamówić 100 slotów a może chcieć i 10000 - ja tego nie wiem dziś, lub też jutro będzie jakaś duża impreza sportowa i dobrze zostanie zareklamowana i chętnych może być kilka tysięcy dlatego potrzebuje rozliczenia za przesłane dane, bo na tej podstawie ja mogę rozliczyć się z klientem. Przykładowo z tego nieszczęsnego wodowania statku około 1h, poszło 45GB, jak bym miał szybsze łącze to spokojnie lub kilka serwerów to spokojnie przesłałbym 450GB w ciągu tej godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S.A.M 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 a może CDN ze streamingiem w swiftway http://www.swiftway.pl/offer/cdn-offer/ - odezwij się porozmawiamy o konkretach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach