nkominki 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2011 Czy da się stworzyć 2 całkiem nową bazę danych, z nowym userem,hasłem i bazą ? Serwer dedykowany postawiony na debianie 6. Mam już stworzoną 1 bazę danych ale potrzebuję 2 całkiem nową z innym użytkownikiem,hasłem bazy. W jaki sposó taką bazę dodaćx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2011 w phpmyadminie to wszystkie sobie wyklikasz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nkominki 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2011 ale w phpmyadminie nie utworze nowego usera tylko nową bazę a mi chodzi o nowego usera bazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2011 utworzysz zdecydowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2011 W zakładce uprawnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2011 O ile użytkownik na którego się logujesz do phpmyadmin ma uprawnienia pozwalające tworzyć innych uzytkowników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach