Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2011 Witam, potrzebuję pomocy w wybraniu dla mnie ciekawych ofert bez "haczyków". Nie znam się na tym kompletnie, a planuję wypad do Chorwacji lub Bułgarii dla 2 osób najlepiej od połowy Sierpnia na tydzień. Transport: Samolot. Z wyżywieniem najlepiej. Ceny spotkałem po 999 zł od osoby do 1700 zł +. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Jak trzeba będzie jakieś dokładniejsze informacje podać to chętnie odpowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2011 Nie lepiej na forum o tematyce wczasy / turystyka się udac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2011 Napisałem tutaj bo wiem, że jakiś czas temu ktoś tutaj zamieszczał jakieś oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2011 Chyba chodzi Ci o Damiana Miodka, ale chyba już nie prowadzi tego biura podróży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slasar 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2011 Nie lepiej na forum o tematyce wczasy / turystyka się udac ? to popatrz co dzieje się tutaj jak ktoś zapyta o serwer. Myślisz, że na ww forum będzie inaczej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2011 Wydaję mi się, że jak sam nie rozeznasz się w ofertach i tego co faktycznie dostaje się za jaką cenę, to nie będziesz zadowolony. Jasne, że możesz mieć wątpliwości przy wyborze pomiędzy ofertą X, a Y. Ale jak kompletnie nie wiesz co wybrać i jak za to się zabrać, to IMHO pomoc będzie bardzo trudna. Sam parę miesięcy temu stałem przed tym problemem (pierwszy wyjazd samolotem z biura podróży) i sam ogarnąłem ten problem/dziedzinę ;] Tak na oko, to cena za taką wycieczkę z wyżywieniem HB pewnie koło 1300 zł/osoby wyniesie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Wybrałem sam ofertę dziękuję wszystkim za zainteresowanie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2011 Witam serdecznie Nic się nie stało zawsze coś wypadnie niespodziewanie Wybrałem Grecję kierunek Kreta. Firma: Ecco Holiday. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach