Damian... 11 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2011 Witam znacie jakies Premium SMS ktore nie wymagaja 18 lat ? z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edwarpan 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2011 Wszystkie wymagają nip'u, ale by posiadać nip, nie potrzeba mieć 18lat, od 16 jest wydawany na wniosek w urzędzie skarbowym, a przed 16 rokiem życia bodajże sprawa w sądzie i dobre uargumentowanie po co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TabNet 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2011 Aby złożyć wniosek o NIP, wcale nie trzeba mieć ukończonych 16 lat. Jest tam tylko potrzebny podpis opiekuna prawnego aka rodzica. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2011 http://www.allopass.com http://www.fortumo.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2011 http://www.allopass.com Data urodzenia Musisz być dorosłym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2011 Jak ja sie rejestrowalem, to tego nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2011 Wszystkie wymagają nip'u, ale by posiadać nip, nie potrzeba mieć 18lat, od 16 jest wydawany na wniosek w urzędzie skarbowym, a przed 16 rokiem życia bodajże sprawa w sądzie i dobre uargumentowanie po co. Tam chyba nie wymagają NIPu (platnosc-online.pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TabNet 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2011 Z tego, co ja się orientuję, to nie wszędzie wymagają NIPu, jednak wszędzie wymagają ukończonych 18-stu lat. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2011 Bądźmy szczerzy - mało która poważna firma podpisze umowę cywilno-prawną z osobą niepełnoletnią. Napisz jakiś wniosek o usamodzielnienie (do sądu chyba), wyrób dowód, nip i podpisz umowę z jakąś poważną firmą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TabNet 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2011 Bądźmy szczerzy - mało która poważna firma podpisze umowę cywilno-prawną z osobą niepełnoletnią. Napisz jakiś wniosek o usamodzielnienie (do sądu chyba), wyrób dowód, nip i podpisz umowę z jakąś poważną firmą. To już nie prościej założyć konto na rodzica ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2011 Tylko jak zagraniczne firmy sprawdza czy masz 18? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2011 Tylko jak zagraniczne firmy sprawdza czy masz 18? Poproszą o skan dowodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2011 Ja mam konto w platnosci-online, ale jeszcze nie korzystałem z tego, dowód w urzędzie za darmo, ja jeszcze za tymczasowy 5 dych bodajże musiałem dać 2 lata temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2011 Polecam profitsms.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2011 Dowód za darmo nie jest. I tak przy czynnościach cywilnoprawnych będzie wymagana zgoda opiekuna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach