Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Dexieco

Nokia C3-00, jako ...

Polecane posty

Siemka, mam nokie c3-00. A że wypadł mi wyjazd na wieś tzn. 3 tygodnie 0 neta to postanowiłem ogarnąć temat telefonu jako modem. Czy ktoś wie coś na ten temat? Kabelek USB mam, Nokia PC Suite też, lecz na tym się kompletnie zatrzymałem...

Czy ktoś już konfigurował tak swoją C3 ew. Swoją nokie .. I mógłby łopatologicznie podać co i jak ew. podesłać jakiś artykuł ?

Jeżeli macie pisać o wujku Google, żebym poszukał, to nie piszcie nic : |

Pozdrawiam.

Gość Matmaxalez

W Nokia PC Suite, powinna byc zakladka polacz z internetem, uzyj jako modem itp. Wiec starczy dokupic transfer na telefon, i mozesz uzywac

PS: masz 3G na tym telefonie? Bo jezeli dobrze zrozumialem na necie, to on ma tylko GPRS...

Dobrze zrozumiałeś, tylko ni chu... nie idzie się podłączyć tą funkcją do neta.. Ma Wap, GPRS, Edge .. Ale i tak nie ominie mnie raczej wizyta w salone, bo nie wiem dlaczego ale na Edge i Gprs nie zżera mi danych z pakietu a z kasy. Tylko na Wap leci z pakietu.. Ale dobre i to aby się podłączyć przez putty zobaczyć czy wszystko gra..

Gość Matmaxalez

W ustawieniach telefonu, ustaw zeby do internetu uzywalo np. Orange Internet, mozliwe, ze nie masz dobrze skonfigurowanego telefonu.

Wiesz co możliwe, acz kolwiek konfigurowałem telefon za pomocą zdalnych ustawień operatora .. I tak się muszę jutro do salonu przejść z telefonem matki, też nokia ale coś jej odwaliło, podczas rozmowy pełny zasięg a się tylko ruszę w inny kąt i rozłącza ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować