HDS 14 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2011 (edytowany) "Za twoje odzywki twój temat zasługuje na taki off top a najlepiej na delete " Za moje odzywki? Czy zdajesz sobie sprawę z tego co tutaj piszesz i do kogo to piszesz? Przeczytaj sobie mój pierwszy post w tym temacie a może zrozumiesz dlaczego piszę tak a nie inaczej. To forum spada na psy, ale nie jedna osoba już mi to mówiła http://www.youtube.com/watch?v=hwIK-M4RfHo Edytowano Lipiec 22, 2011 przez HDS (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2011 To forum spada na psy, ale nie jedna osoba już mi to mówiła Możesz mi powiedzieć na jakiej podstawie to mówisz? Skoro zarejestrowałeś dopiero DZISIAJ i masz ledwo 10 postów? To że ktoś puszcza plotę to jeszcze nic nie znaczy... Pewnie jakieś dziecko ci mówiło jak go ktoś zjechał po tym jak reklamował krzaka czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2011 (edytowany) Nie karmcie trola, ok? Bo mi przykro <emo> Edytowano Lipiec 22, 2011 przez BlueMan (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anonimowiec 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2011 Ojj bo Pan "Programista" zaraz się popłacze... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2011 Ojj bo Pan "Programista" zaraz się popłacze... To już podpada pod obrazę drugiego użytkownika. Dodatkowo sam prowokujesz tworzenie spamu w wątku a później jęczysz że ktoś ci temat zaśmieca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anonimowiec 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2011 Dobra, dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach