PiotrekX6 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2011 Witam, od kilku dni zastanawiam się o czym zrobić stronę . Mam już forum ogólnotematyczne ale chciałbym zrobić stronę o jednej dziedzinie . Interesuje się grami, informatyką ale nie wiem co teraz jest na topie . Pomożecie coś wymyślić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2011 My Tobie mamy wymyślać o czym masz prowadzić stronę? Przecież to Ty masz to prowadzić i ma cię to pasjonować, aby portal był na wysokim poziomie. Musisz się na tym znać, więc po prostu rób to co lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka 57 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2011 (edytowany) Witam, od kilku dni zastanawiam się o czym zrobić stronę . Mam już forum ogólnotematyczne ale chciałbym zrobić stronę o jednej dziedzinie . Interesuje się grami, informatyką ale nie wiem co teraz jest na topie . Pomożecie coś wymyślić ? Gdzie tutaj jest sens mówić Tobie, czy podpowiadać o czym masz tworzyć stronę, jeśli w ogóle nie miałbyś pojęcia o temacie albo miałbyś pojęcie bardzo nikłe? To Ty sam wiesz najlepiej na czym najlepiej się znasz, jeśli masz pisać o czymś na czym w ogóle się nie znasz, to lepiej nic nie pisz/nie twórz o tym strony. Edytowano Lipiec 21, 2011 przez Majka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2011 Myślisz, że ktoś poda Ci tematykę projektu, na miarę google.pl, allegro.pl, facebook.pl, a Ty zbijesz sobie na tym fortunę? Zapomnij. Gdybyśmy wiedzieli, co kolejne podbije internet - już dawno każdy z nas by to programował. Twórz stronki i fora o tematyce, z którą jesteś związany. Na jaki temat masz coś do powiedzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiotrekX6 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2011 (edytowany) @UP czy ja chce abyście podawali mi "złoty środek" ? Napisałem czym się interesuje i chciałbym dowiedzieć się co z tych kategorii jest na topie ... Edytowano Lipiec 21, 2011 przez PiotrekX6 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka 57 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2011 Może gdybyś sformułował troszkę inaczej pytanie - np. "Na co jest dzisiaj branie - na informatykę czy gry? Chciałbym stworzyć stronę o którejś z wymienionych tematyk." Twoje pytanie brzmiało w stylu: Podajcie mi temat na jaki mogę stworzyć stronę? (Na co jest branie?) Gdybyś poprawnie sformułował swe pytanie, to z pewnością nie byłoby naszych wypowiedzi tutaj i Twojego "ups" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2011 Moim zdaniem to w jednej i drugiej podanej przez Ciebie tematyce jest już przesyt stron/for/vortali, a pewnie forum o grach skończyłoby się i tak warezem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goompas 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 (edytowany) Jest dość ciekawy i chodliwy temat, który przyniesie ci duże zyski, oczywiście w postaci zdobytego doświadczenia. Wpływ polityki zagranicznej Ugandy południowej na populację szynszyli. Edytowano Lipiec 28, 2011 przez goompas (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Ostatnio modna jest hodowla kaczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xatoos 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2011 Nie ma odpowiedzi na to pytanie bo na topie są ciągle wychodzące gry, zmiany w językach programowania, nowy sprzęt na rynku itd. itp. - informatyka to pojęcie szerokie jak morze. Co innego gdybyś szukał tematyki na topie pod adsense - ale sądzę, że też nikt by Ci nie odpowiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2011 Tak w ogóle, sieć jest załadowana praktycznie każdą tematyką... przebić się w czymś byłoby trudno, ale wytrwałość, dobra treść może przynieść oczekiwane rezultaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KowR 103 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2011 Grunt to dobra reklama... Gdy jest reklama to użytkownicy odwiedzą Twój serwis. Mając serwis z dobrą, unikatową treścią, który jest dobrze zbudowany i użyteczny BYĆ MOŻE przyciągnie ich na stałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2011 Rynek jest przesycony i z tym co już jest ogólnodostępne trudno się przebić. Musisz znaleźć coś co jest mało znane (to jest akurat trudne) lub mało rozwinięte. Innym wyjściem jest znalezienie czegoś nowego co jeszcze nikt nie opublikował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach