mosa 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2006 w obu przypadkach myślę o najdroższej ofercie. Co jest bardziej niezawodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2006 Raczej pierwsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draye 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2006 Mysle ze jak wybierzesz oferte aikmedia.com to nei pozalujesz.... Choc szkoda ze maja serwery w USa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosa 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2006 a ja słyszałem, że w aikmedia.com to jakieś niestabilne jest, prawda?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2006 Bzdura na kółkach. Sam mam u nich konto. Niewiem czemu oni są tak mało znani? Kontakt - SUPER, Serwer - Jeszcze lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kashana 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2006 Bzdura na kółkach. Sam mam u nich konto. Niewiem czemu oni są tak mało znani?Kontakt - SUPER, Serwer - Jeszcze lepszy Jak dla mnie to grafika troszeczke odrzuca a servers4you.pl zmienia oferte jaja... JAJA panowie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
servers4you 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2006 Zapraszam do testowania naszych usług... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lirek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2006 @mosa, przeczytaj ten temat, tu znajduje sie troche informacji na temat servers4you.pl, stwierdzisz sam u kogo lepiej. 8) http://www.webhostingtalk.pl/hosting-about3122.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach