Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2011 Słuchajcie w tej chwili codziennie rejestruje jedną domenę (.eu albo miasto.pl albo .pl) na chwile aktualną mam 12 domen .eu (40zł/domena) 70 domen miasto.pl (17zł/domena) 108 domen .pl (50zł/domena) W nawiasie podałem cenę (NETTO) jaką płace za przedłużenie. Moje pytanie brzmi czy przy takiej ilości domen która się zwiększa codziennie o jedną domenę, jakiś usługodawca jest w stanie zaproponować mi tańsze przedłużenie ? Zastanawiałem się nad przeniesieniem wszystkie do HRD.pl (ale nie wiem jak tam to wszystko wygląda). Może wy znacie jakieś inne firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2011 Za eu przepłacasz, w hrd będziesz miał za .eu będziesz miał 22 a za .pl 4, pełen cennik http://hrd.pl/hrd/?X1M9aHJkX2Nlbm5paw== Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2011 Cennik domane 100+: https://premium.pl/prices/view.html?type=discount&id=685971754 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2011 @up: Jak widać autor tematu najwięcej domen ma z rozszerzeniem .pl a na stronie którą podałeś płaciłby ponad 5zł drożej niż obecnie. Nie widze jakiejkolwiek logiki w Twoim poście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2011 Finlandia, on podal ceny Netto, czyli w premium.pl ma 5 zl taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2011 Widzę że żadna firma nie przedstawia tutaj swoich preferowanych cen. No nic zostaje chyba tylko hrd.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2011 (edytowany) @up: Jak widać autor tematu najwięcej domen ma z rozszerzeniem .pl a na stronie którą podałeś płaciłby ponad 5zł drożej niż obecnie. Nie widze jakiejkolwiek logiki w Twoim poście. Odpowiedź już masz (ceny netto brutto) Widzę że żadna firma nie przedstawia tutaj swoich preferowanych cen. No nic zostaje chyba tylko hrd.pl Dla rejestratorów to za mała liczba. Jedyna szansa to resellerzy którzy walczą o klienta aby przejść kolejny próg utrzymywanych domen (lepsze ceny). Alternatywą może być jeszcze Dropped.pl (z cennikami hurtowymi) Edytowano Lipiec 21, 2011 przez xtd (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2011 (edytowany) Jak sie nie myle, to hrd.pl tylko dla firm jest. Na firme masz zarejestrowane te domeny? Edytowano Lipiec 21, 2011 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2011 Niektóre na firme niektóre na os.fiz ale mozna przecież zrobić cesje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2011 Ty jako pośrednik musisz być firmą a abonentem może być albo firma albo osoba prywatna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czesio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2011 Ja chciałbym wykupić kilkanaście domen .pl i regionalne właśnie szukam opinii, gdzie mógłbym najniższą cenę wynegocjować. Na innych portalach wyczytałem, że 2be.pl i az.pl jest otwarte na negocjacje. Domeny chciałbym przynajmniej raz przedłużyć, niektóre więcej razy, oprócz tego zależy mi na uczciwości dostawcy (żeby kruczków nie było). Kogo mi polecicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2BE.PL 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2011 Czesio! Napisz do nas na marketing(at)2be.pl jakie domeny chcesz zarejestrować, a dostosujemy dla Ciebie ofertę, która na pewno Cię zainteresuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach