xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2011 Witam! Proszę o ocenę co do zmiany w layoucie ;> http://puchatkowe.pl/beta/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edwarpan 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2011 Ogólnie przejrzyste, lecz nie podchodzą mi ostatnio ciemne kolorystyki stron, ale z tego co pamiętam puchatkowe i puchatek zawsze takie miał jakiś większych rażących błędów nie widzę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2011 Te logo Puchatkowe.pl, dalbym bardziej na lewo, aby byla rowno z poczatkiem tych tabel itp A menu szukaj, ludzie itp to bym dalo po srodku miedzy logo a prawa strona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2011 Dostosuj rozdzielczość do 1280px i tak jak wyżej napisano, logo w lewo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2011 I jeszcze bym zmienił te ikonki puchatka przy kategoriach (jakąś twarz bo takie puste się wydaje jak by "słabe" ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2011 (edytowany) Ouu... równanie do lewej? Na pewno? Z tą rozdzielczością na 1280 to bym uważał... do kogo kierujesz to forum? Czy to nie będzie "za szeroko"? Jeśli już tak szeroko, to może po prostu float? Ogólnie ładnie, trochę razi ta pomarańcz, która jest różna w różnych elementach (raz pomarańczowa owocowa, raz marchewkowa, dziwne). Tak z ciekawości... dlaczego "puchatkowe forum"? Edytowano Lipiec 19, 2011 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Change 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2011 Pewnie dlatego , że od lat to znak firmowy - puchatek - tego forum (pod różnymi domenami ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2011 Jedynie jakie mam zastrzeżenia to rozdzielczość za szeroka i to zdecydowanie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2011 Myślałem że dojdziecie do tego, że width jest dynamiczny a screenshot po prostu zrobiony w 1440px. Tutaj w 1024 pikseli -> http://up.programosy.pl/foto/1_777.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Za szeroko!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Kurde przecież to grafika. Po co piszecie, że za szeroko? Co do strony to rzecz jasna dynamiczną rozdzielczość powinieneś ustawić. Co do laya to jest taki zwykły, niczym się nie wyróżnia, ale w odbiorze jak najbardziej poprawny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 http://cs-puchatek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Ładny szablon, spodobał mi się Wszystko jest czytelne i na swoim miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Ja wolę max 990-1000... jak mam tak szeroko (WHT jest minimalnie za szerokie, choć sytuację ratują boksy po bokach), to wzrok jeździ lewo-prawo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Aby korzystać w pełni z zawartości forum należy się zarejestrować bądź zalogowaćPo zalogowaniu na konto znikają reklamy oraz komunikaty. Proszę weź to wywal. Zawsze mnie aż odpycha od rejestracji taki latający banerek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2012 Troche za ciemno, ale ogólnie OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2012 Po zakodowaniu widzę błąd: hover pierwszego i ostatniego przycisku menu głównego ma kanciaste rogi. Do collapsible w kategoriach też możesz dodać jakiś płynny efekt, żeby nie skakało, ale to już opcja według uznania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach