Hoja 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2011 Witam Piszę z taką prośbą jaką komendą sprawdzić jakie dodatki mam zainstalowane na vps Jestem początkującym a nie mogę tego nigdzie znaleźć Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2011 "Dodatki"? WTF są "dodatki" na VPSie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2011 Po instalacji nowego VPS, nie masz praktycznie żadnych "dodatków", wszystko musisz poinstalować samodzielnie. Masz "czysty" system operacyjny, instalujesz to co potrzebujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoja 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2011 No wiem ok ale jak mam zainstalowane przez firmę konfigurację to jak sprawdzić co oni mi zainstalowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2011 Zapytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoja 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2011 Ale nie ma jakiejś komendy co wyskakuje spis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2011 Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2011 Ewentualnie możesz sprawdzić jakie procesy masz uruchomione w systemie i się tym wzorować, ale to tak na łebka. Zapytaj po prostu firmę, która wykonała konfiguracją, jak radzili poprzednicy. PS Nie wiesz czego instalację zleciłeś firmie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach