kamil1290 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2011 Witam Szukam jakiegoś poradnika jak zrobić serwer pocztowy na swoim vpsie tzn np. j@ipserwer.pl cos takiego Nie mogę nigdzie znaleźć proszę o pomoc Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2011 Jeśli szukasz poradnika to znaczy że jesteś początkujący, a co z tym idzie możesz sobie nie poradzić Proponuję Ci na razie korzystać z darmowych serwerów pocztowych prokonto.pl lub google apps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil1290 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2011 Nie no już coś umię ale szukam poradników pomocnych nie chce darmowych poczt bo są ograniczenia na nich:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2011 Na vps takze masz ograniczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2011 Na blogu BlueMan - konfiguracja vps, poradnik nr 5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil1290 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2011 wlasnie mam vps bez ograniczen:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2011 coś umię umiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!! wlasnie mam vps bez ograniczen:) Taa, odrazu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2011 Otrzymałeś poradę, jakbyś miał jeszcze pytania co do poradnika to pytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2011 (edytowany) Ja nie wiem co ty wkońcu chcesz zrobić... Masz ogólny problem z pocztą i otwierasz do tego 3-4 wątki. http://www.webhostin...ivity&mid=12925 Nie chcę nikogo obrażać ale naprawdę musisz być totalnym betonowym łbem skoro piszesz: "Nie no już coś umię ale szukam poradników pomocnych" - Ogólnie sam sobbie zaprzeczasz skoro nie potrafisz korzystać z prostych narzędzi (google.com, szukajka na wht itp.). Zakładasz X tematów X wątków poruszasz a kilka z nich sprowadza się do jednego - POCZTA MASOWA. Jeżeli chcesz mieć pocztę na VPSie to mogłeś napisać wcześniej to nie pchałbym ci starego sendmaila którego i tak nie potrafiłeś zainstalować, dodaj repów (więc nie pisz że coś umiesz). Jeżeli chcesz: 1. zrobić to szybko 2. zrobić to dobrze 3. nie szarpać cudzych nerwów 4. nie tracić czasu innych osób to mam najlepsze rozwiązanie dla Ciebie. Weź to zleć komuś lub kup już skonfigurowanego VPSa lub ofertę z zarzadzanym. Zacząłeś to: http://www.webhostin...__1#entry261467 no i nie wiem czemu to całe usunąłeś i tylko baze zapychasz na WHT. http://195.117.191.6 Ogarnij się, zdecyduj co potrzebujesz, poproś o usunięcie Twoich postów/wątków, stwórz jeden (oczywiście najpierw znajdź sam rozwiązanie) i napisz co chcesz zrobić, co masz, co potrzebujesz, budżet, zastosowanie itp. lub zleć to tak jak wyżej napisałem. Edytowano Lipiec 16, 2011 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2011 Dodam do powyższej wypowiedzi, że za kwotę 60-100 zł znajdziesz kogoś kto to wykona, nie jest to trudne zadanie dla osoby z doświadczeniem. Samemu oszczędzisz sobie niepotrzebnych nerwów i rozczarowań przy konfiguracji. Zrozum, my z chęcią !pomożemy! a nie wykonamy za kogoś robotę, najlepiej napisać "nie da się", "nie umiem", "nie znalazłem" i czekać aż ktoś inny za nas to zrobi. To forum to nie zapytaj czy zadane, że robi się coś za kogoś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach