zyga 35 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2011 (edytowany) Witam wszystkich Przepraszam jesli powielam temat ale jestem tu nowy. Czy moze mi ktos powiedziec jak wywalic z tlumaczenia to badziewie "Witaj w Panelu Klienta firmy Grand-Host (GH) !"Jesli celowo to tlumaczenie zawiera ten wpis to ja tylko jedno moge powiedziec o takim czlowieku. Zaznaczam,ze chodzi o tlumaczenie WHMCS. Edytowano Lipiec 16, 2011 przez zyga (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2011 Jesteś aż takim ignorantem, że nawet nie wyszukałeś linii / nie znalazłeś pliku w którym jest to wpisane ? Kompromitujesz się, G-H robił spolszczenie i powinieneś się cieszyć, że Ci je na forum udostępnił, a linie tekstu z brandem to choćby głupim ctrl + f sobie zmienisz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2011 Jak wiedziałeś jak je wgrać, to postaraj się i przejrzyj ten jeden plik z tłumaczeniem i poszukaj newralgicznej frazy. Zamykam bo temat był już gdzieś zaczęty (w wątku w którym pobrałeś tłumaczenie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach