AdiQ 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2011 (edytowany) Witam, mam do zaoferowania konto w rootnode.net. Wszelkie parametry znajdują się na stronie - także nie ma co się rozpisywać. Rootnode to projekt, który oferuje konta shellowe o powierzchni 50GB na łączach o sumarycznej przepustowości 1.3 Gbit bez limitów transferu. Serwery są umieszczone w amsterdamskim datacenter, które posiada połączenie do najważniejszych sieci szkieletowych w Europie, a także we Francji. Więcej na witrynie. Sprzedaje gdyż nie jestem w stanie wykorzystać multum możliwości hostingu i chce przejść na jakiś zwykły, Konto ważne jeszcze 11 miesięcy (standardowa cena ok.165) - jako że potrzebuje pilnie zmienić hosting chcę jedynie 125 zł i kilka dni na zebranie swoich gratów Oczywiście po zakupie konto będzie zmienione na Państwa dane Pozdrawiam i prosze o szybki kontakt zainteresowanych. Kontakt: (zalecany, najszybszy) email: adiq117@gmail.com tel. 729 121 168 Edytowano Lipiec 15, 2011 przez AdiQ (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdiQ 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2011 ciągle aktualne, cena do negocjacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach