darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2011 Witam! szukam hostingu www za sms. Aby był w miare dobry jak za sms. Pozdrawiam darkmatthew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2011 UPHost.PL - chyba najlepsza oferta SMS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2011 hsms.pl - swego czasu był dobry freecast.pl - cena adekwatna do jakości proserwer.pl - stabilny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzemekThel 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2011 ProSerwer.pl - Swego czasu korzystałem z niego i muszę pochwalić dobre pakiety, niskie ceny i przejrzysty panel administracyjny (CPanel). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2011 www.PolskiHost.pl 1 GB (1024MB) pojemności BEZ LIMITU transferu / m-c Ilość baz danych MySQL - bez limitu Panel Direct Admin (PL) Pomoc Techniczna 24/7 Cena 11,07 PLN/Rok Reszta http://polskihost.pl/oferta,www-sms.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2011 ProSerwer.pl - Swego czasu korzystałem z niego i muszę pochwalić dobre pakiety, niskie ceny i przejrzysty panel administracyjny (CPanel). Co proszę?? Niskie ceny? Błagam Cię... To jest chyba najdroższy hosting sms. Sprawdź oferty freecast.pl uphost.pl a swój proserwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2011 Co proszę?? Niskie ceny? Błagam Cię... To jest chyba najdroższy hosting sms. Sprawdź oferty freecast.pl uphost.pl a swój proserwer. Dla jednego malo 10 zl /mc, innemu 100 zl/mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2011 (edytowany) Dla jednego malo 10 zl /mc, innemu 100 zl/mc To tak jak byś powiedział, że zippo ma tanie zapalniczki a puma tanie buty. Tak jak pisałem: porównaj parametry względem ceny, pozostawiając na boku kwestie ile dla kogo to mało a ile dużo. Edytowano Lipiec 15, 2011 przez finlandia (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2011 Proszę o nie plusowanie postów polecających jakieś firmy. Ograniczam się praktycznie w 100% przy moderacji reputacji +/- bo to narzędzie dla użytkowników ale nie zdzierżę plusowania postu z reklamą jakiejś firmy. Reputacje z wątku usunąłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slasar 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2011 www.PolskiHost.pl cytat z regulaminu PolskiHost.pl : Dostawca usługi może zaprzestać świadczenia usługi lub zawiesić jej świadczenie do odwołania, jeżeli z przyczyn od niego niezależnych utraci możliwość jej świadczenia. Bądź z innego powodu, nie podając przyczyny. Najlepsze jest ostatnie zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2011 Dziękuje. Chyba kupie w freecast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach