Szymon 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2004 Witam, Mam dziwny problem z Fantastico. Zainstalowal sie poprawnie, niby wszystko dzial ok, jest konto instalacyjnem loguje sie na nim i widze wszystkie skrypty dostepne w pakiecie, wraz z opisami. Bajer. Ale, kiedy loguje sie jako np. klient, czy po prostu do konta innego niz "instalacyjne fantastico", w cPanelu widze na dole ikonke "Fantastico" - do tego momentu jest ok. Po kliknieciu przenosze sie do modulu Fantastico, a tam kicha, bo nie ma listy skryptow I co tu zrobic... Jakies sugestie? Dzieki za wszelka pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozmu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2004 Podepnę się tutaj, może to nieładnie, ale moje pytanie jest tak banalne, że aż szkoda zakładać na nie nowy temat: czy fantastico oprócz instalowania aplikacji potrafi je także aktualizować? Jeśli tak, w jaki sposób to się odbywa, co w sytuacji gdy programy zostały zmodyfikowane (wszak duża część skryptów, jeśli nie wszystkie, jakie obsługuje fantastico, to open source)? Thx. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2004 Fantastico aktualizuje wersje skryptow podczas aktualizacji samego fantastico, jezeli jest nowa stabilna wersja danego skryptu Kosmo dodaje ja do najnowszego release fantastico. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozmu 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2004 Ok, ale co w przypadku, gdy skrypty zostały w jakiś sposób zmodyfikowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach