cheetos 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2011 Witam na wirtualnej maszynie mam srodowisko graficzne i zdalny pulpit freenx. Po zainstalowany wtyczki flash'a mam problem z przeglądarkami patrzyłem na wszystkich strony które wymagaja flash'a zawieszają/mulą strasznie przeglądarke Czy ktoś się spotkał z takim problemem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2011 Może masz za mało pamięci RAM lub procesora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2011 Sprawdź zużycie procka, bo flash bardzo go lubi zjadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cheetos 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2011 (edytowany) na wirtualce mam 2gb pamięci zużycie procka 2-3% przy włączonej stronie speedtest.net a na zdalnym pulpicie flash z speedtesta nie chce sie załadować nawet a przeglądarka zamula dzieje się tam na każdej przeglądacie ff midori iceweasel itp Edytowano Lipiec 13, 2011 przez cheetos (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach