bartekkk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2011 Witam Przeniosłem strony na vps (vihost.pl) i zainstalowałem DA. Przeniosłem tam stronę i przestał działać chat (jquery/ajax) oraz nie idzie dodawać zdjęć. Trudno napisać co dokładnie się dzieje bo nie ma żadnych błędów. (włączone ini_set('display_errors','On'); error_reporting(E_ALL); ). Php info: http://baicik.pl/1.php.htm Jak te same pliki przenoszę na jeszcze inny serwer (zwykły hosting) to działają bez problemu. Php + mysql oczywiście działa, tylko jakby jguery nie działało czy cholera wie co tam jest. Prosiłbym o pomoc od czego zacząć. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2011 Przekompiluj sobie php w opcią php5_cgi=on w options.conf, a cli przestaw na off. Brakuje Ci suphp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekkk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2011 Przekompiluj sobie php w opcią php5_cgi=on w options.conf, a cli przestaw na off. Brakuje Ci suphp ustawiłem php5_cli=no php5_cgi=yes tylko jak to teraz przekompilować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2011 ./build php n ./build suphp ./build rewrite_confs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekkk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2011 dzięki bardzo wszystko działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach