Davi 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2011 Witam, Mam takie pytanie jak myślicie czy opłacało by się rejestrować usunięte domeny z PR 1 oraz PR 2 oczywiście nie żadne fejki tylko z PR. Dałbym radę sprzedawać takie najmniej wartościowe tzn. do których prowadzi mało linków i nie mają historii oraz bez ciekawej nazwy w cenie: PR 1 - 30 zł PR 2 - 50 zł Gdyż nie wiem czy było by zainteresowanie tego typu domenami a parę groszy mógłbym na tym zarobić Pozdrawiam Młody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2011 Zwykle domeny z takimi PR są od razu przechwytywane przez boty gdyż mogą na tym zarobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2011 Nom - pewnie ci się nie uda. Nie dość, że boty, to w Polsce i na Świecie są także inne osoby które wpadły na taki pomysł i też będą chcieli zarobić. Nie jesteś pierwszy i nie ostatni z takim super biznesem A inna sprawa, że wg. mnie rynek domen jest nasycony i trudno sprzedawać atrakcyjne, a właściwie jakiekolwiek domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davi 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2011 Znaczy mam właśnie w posiadaniu taki skrypcik ale on lapie wlasnie pr 1 i pr 2 a ja potrzebuje tak z 10 x pr 3 (80 zl jedna stoi) wiec potrzeba mi 800 zl , a że nie chce z wlasnych oszczednosci tego kupowac to myslalem ze sobie tak na to zarobie np. 20 x 40 zl = 800 zl moze by pr 2 po 40 zl kupowali ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2011 na PR nie patrz. Ważne czy ma fajne backlinki (tzn dla mnie) oraz czy jest 'stara'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach