wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2011 Jeżeli komuś się przyda, to podaję link: http://goo.gl/LKaPf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2011 A potem ile ? Kolejna kampania co przyciąga klientów bo JEST DUŻO I TANIO a potem jest płacz bo trzeba bulić kosmiczne sumy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2011 (edytowany) A potem normalna opłata pewnie - czyli ~300 zł rocznie. I tak promocja jest tylko dla firm, a nie osób prywatnych. Edytowano Lipiec 11, 2011 przez BlueMan (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2011 Ja nie jestem fanem hostingu nazwa.pl, ale pod wizytówki się nada. Jak ktoś chce to skorzysta. Jak nie chce, to nie skorzysta. Proste. A regulamin jest po to, żeby go przeczytać. Tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splif 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2011 Ja nie jestem fanem jakiegokolwiek "dziecka" netartu Kilka razy się naciąłem na ich "promocje". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas29 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2011 wszystko fajnie tyle że ta oferta skierowana jest tylko do firm, no i przedłużenie nie jest w ciekawych cenach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2011 Z tego co pamiętam z innych promocji, jak były to po 6 m-ce można zrezygnować z serwera nie ponosząc opłat, była taka akcja jakoś w 2009 roku, miałem okazje mieć tam przez 6 m-cy serwer a potem zadzwonili czy będę przedłużał, powiedziałem ze jakość usług mi nie odpowiada i zrezygnowałem. W tym wypadku pewnie też tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach