IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 Witam W jaki sposób mogę zarabiać na dosyć małym forum (30-50 użytkowników online dziennie)? Nie mówię tu o żadnej dużej kwocie, każda złotówka się liczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterHost 25 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 Witam W jaki sposób mogę zarabiać na dosyć małym forum (30-50 użytkowników online dziennie)? Nie mówię tu o żadnej dużej kwocie, każda złotówka się liczy Na pewno żadnej wielkiej kasy nie zarobisz przy tylu użytkownikach, zobacz co oferuje Google AdSense , może z czasem przy większym ruchu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 Najważniejsza kwestia - jacy to użytkownicy. Czy są to dzieciaki gadające o tym co się wydarzyło na podwórku, czy są to biznesmeni, rozmawiający o aktualnych kursach giełdowych? Do każdej grupy docierasz z czymś innym, na każdej grupie zarabiasz inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 30-50 online czy dziennie? Bo chyba zle zrozumialem ;-) Jezeli masz duzo odslon, to najlepsze sa systemy CPM, ze swojej strony moge polecic CPMProfit (ref) Zlicza mi 500-1000 zaakceptowanych odslon (za ktore placa, w rzeczywistosci jest wiecej) i zbierasz punkty ktore wymieniasz na pieniadze (PLN na PP). Jest to system AdMediaProvider. Dziennie zarabiam okolo 20 groszy (mozen nie duzo ale grosz do grosza...) Pozdro ;-) Uwazaj na tzw. SCAMy! Byl taki ostatnio (yMads) na ktory sie czesciowo nabralem. Czesciowo bo zbyt duzo placil (dziennie zarabialem po 5 $) ale do konca myslalem ze to prawdziwa kasa, niestety sie mylilem a strona przekierowuje na Google ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati - uti.pl 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 Zajmij się najpierw reklamą forum, następnie zarobkiem. Przy 50 wejściach marne szanse nawet na 1zł dziennie. Dobij najlepiej tego tysiąca. A jak? Pozycjonowanie fraz, katalogi, portale społecznościowe, fora (marketing szeptany) , blogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 Jak masz w miarę dużo zaindeksowanych podstron, w PR>2 to wystawiaj linki na allegro na sprzedaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 Witam W jaki sposób mogę zarabiać na dosyć małym forum (30-50 użytkowników online dziennie)? Nie mówię tu o żadnej dużej kwocie, każda złotówka się liczy Jak masz dobry PR powyżej 3, to zarobić możesz na linkach. Prolink, Linkolo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach